Life & Thoughts

36 Questions That Lead to Love: Answers from me

After looking into an article from New York Times: 36 Questions that lead to love, I am quite surprised. And, as I am seeking for a good topic for my long-not-updated blog post. I am going to share my answers to you.(Of course sharing my answers will not make you falling love with me), anyway, lets begin!

Set I

1. Given the choice of anyone in the world, whom would you want as a dinner guest?

Answer: It would be a friend of my lover~cheukwing, She is a nice person and I think that it will be brilliant having dinner with her, but I seldom meet her and talk with her.

2. Would you like to be famous? In what way?

Answer: Yes actually, I want to be a  well known mathematician and a writer.

3. Before making a telephone call, do you ever rehearse what you are going to say? Why?

Answer: It depends, if the another side of the phone is a stranger/teacher, I will rehearse it.

4. What would constitute a “perfect” day for you?

Answer: It’s not very reasonable through, I will first wake up on 6.30 and take a hot bath, and I will play with my math whole morning, and then I will have a lunch with my lover( which make unreasonable) and go out with her whole afternoon, at night I will produce some writing and deal with literature.

5. When did you last sing to yourself? To someone else?

Answer: I only sing to myself when I am listening to music, I only sing to others when there is a music lesson.

6. If you were able to live to the age of 90 and retain either the mind or body of a 30-year-old for the last 60 years of your life, which would you want?

Answer: Mind. If I live to the age of 90 mind and remain the body of a 30 years old, this will be very strange.

7. Do you have a secret hunch about how you will die?

Answer: No.

8. Name three things you and your partner appear to have in common.

Answer: it’s depends on the real situation.

9. For what in your life do you feel most grateful?

Answer: I would think that although I am a greek, some people are still being friends with me.

10. If you could change anything about the way you were raised, what would it be?

Answer: Maybe changing me to be more independent and more mature?

11. Take four minutes and tell your partner your life story in as much detail as possible.

Answer: OK, I would include it on my page introduction.

12. If you could wake up tomorrow having gained any one quality or ability, what would it be?

Answer: There are too much choices, I wish I can be more “social-friendly”, I wish I can look into people’s heart, I wish I can make someone to like me at least, if I can only pick one, I think looking into people’s heart will be better?

Set II

13. If a crystal ball could tell you the truth about yourself, your life, the future or anything else, what would you want to know?

Answer: I want to know why my lover don’t like me.

14. Is there something that you’ve dreamed of doing for a long time? Why haven’t you done it?

Answer: I want to be a representative of Hong Kong to IMO(International Mathematical Olympiad)

15. What is the greatest accomplishment of your life?

Answer: being a representative of Hong Kong to SIMC(Singapore Invitational Mathematical Challenge)

16. What do you value most in a friendship?

Answer: The time that sharing our personal life and altitude.

17. What is your most treasured memory?

Answer: the time with my math friends working together.

18. What is your most terrible memory?

Answer: There are too much that I can’t make a choice.

19. If you knew that in one year you would die suddenly, would you change anything about the way you are now living? Why?

Answer: No, because I can’t.

20. What does friendship mean to you?

Answer: One of the best things of my life.

21. What roles do love and affection play in your life?

Answer: My chest and heart.

22. Alternate sharing something you consider a positive characteristic of your partner. Share a total of five items.

Answer: It’s depends on the real situation.

23. How close and warm is your family? Do you feel your childhood was happier than most other people’s?

Answer: Not very close, I only talk about my study with my parents, but I think I am happier than most of people.

24. How do you feel about your relationship with your mother?

Answer: Not bad.

Set III

25. Make three true “we” statements each. For instance, “We are both in this room feeling … “

Answer: It’s depends on the real situation.

26. Complete this sentence: “I wish I had someone with whom I could share … “

Answer: I wish I had someone with whom I could share my math career.

27. If you were going to become a close friend with your partner, please share what would be important for him or her to know.

Answer: he/her should at least know I can’t stand listening dirty words and should know I love thinking problems.

28. Tell your partner what you like about them; be very honest this time, saying things that you might not say to someone you’ve just met.

Answer: it’s depends on the real situation.

29. Share with your partner an embarrassing moment in your life.

Answer: For god sake, there is too much… I once intercupt a volleyball match… For god sake I won’t share it too much.

30. When did you last cry in front of another person? By yourself?

Answer: I can’t really cry actually, I only cried when I was a kid.

31. Tell your partner something that you like about them already.

Answer: It depends on the real situation.

32. What, if anything, is too serious to be joked about?

Answer: I don’t accept any dirty(e.g. toilet) jokes.

33. If you were to die this evening with no opportunity to communicate with anyone, what would you most regret not having told someone? Why haven’t you told them yet?

Answer: I would have regret about telling someone about love. I have no opportunity.

34. Your house, containing everything you own, catches fire. After saving your loved ones and pets, you have time to safely make a final dash to save any one item. What would it be? Why?

Answer: It would be my laptop.

35. Of all the people in your family, whose death would you find most disturbing? Why?

Answer: I would choose my mother, as she put a big push to my studies and health, etc. Rather then my father just chilling out in his room.

36. Share a personal problem and ask your partner’s advice on how he or she might handle it. Also, ask your partner to reflect back to you how you seem to be feeling about the problem you have chosen.

Answer: My problem is the same as the crystal ball question.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s